top of page

Заходи 

Фізичні вправи можуть замінити безліч ліків, а жодні ліки в світі не можуть замінити фізичних вправ /Анджело Моссо/

В січні та лютому 2017 року проведені спортивні розваги «Сильні та веселі», для дітей ІІ молодшої групи, та «Спорт – здоров’я, спорт – це сила, що дають всім дітям крила» для вихованців середньої та старшої груп, під час яких дітки робили зарядку, мали змогу позмагатися в командах, взяти участь у цікавих естафетах та рухливих іграх. Такі розваги дуже подобаються дошкільнятам насамперед тому, що об’єднують їх спільними переживаннями, дарують відчуття перемог. А головне – спортивні розваги допомагають формувати бажання бути сильними, спритними, витривалими, займатися спортом.

Свято: "Моя гордість - тато"

December 05, 2016

6 грудня відзначається День Збройних Сил України – це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України. Народна мудрість стверджує, що Земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити сама себе не може. Татусі наших вихованців це захисники Вітчизни, які з гідністю несуть це звання, їм довіряють оберігати спокій як своїх дітей, так і життя мільйонів жителів України. Кожен чоловік, будь він офіцером або вчителем, бізнесменом або міліціонером, шофером або фермером – Захисник. Тому, 6 грудня, до Дня Збройних Сил України,  у ясла-садку «Світлячок» було проведено родинне свято «Моя гордість – тато». На це свято завітали татусі – Батаєв Валентин, Кожушина Максим, Бахарєв Олександр, Стратулат Олексій, Басавро Олександр, Павленко Володимир, Панкєєв Олександр, Трохименко Валентин, Плехун Євген, Сотнік Сергій. В цей день діти складали свою шану і вдячність своїм батькам за підтримку і батьківську любов, читали вірші, та разом із батьками прийняли участь у спортивно-розважальних змаганнях. В змаганнях взяли участь дві команди «Патріоти» та «Захисники». Багато позитивних емоцій і веселого настрою подарували естафетні ігри, інтелектуальні конкурси, змагання з армреслінгу та перетягування канату. Всі дітки отримали маленькі подаруночки, а татусі нагороджені грамотами.

 

Фотозвіт знаходиться в Галереї.

Розвага: "Як козаки з мушкетерами змагались"

October 13, 2016

14 жовтня вся Україна відзначала свято Дня захисника України у день святої Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем Українського козацтва. Саме з метою виховання патріотичних почуттів, зацікавленості дітей до минулого свого народу, правильного ставлення до своєї історії, прищеплення дошкільникам любові до рідної держави, поваги до Армії-захисниці, бажання бути схожим на її героїв, вирости надійними захисниками своєї Батьківщини, 13 жовтня в ясла-садку для вихованців старшої та середньої групи проведено музично-спортивне свято «Як козаки з мушкетерами змагалися». Гарні костюми мушкетерів та козаків стали яскравим прикладом тісної співпраці педагогів з батьками вихованців. З великим захопленням всі присутні на святі спостерігали, як козаки та мушкетери вміло розводили багаття та готували обід, стрибали на конях, вибиралися з полону – стрибаючи в мішках, грали у футбол та перетягували канат. Кульмінацією свята стало куштування смачної козацької каші. По закінченні свята завідувач Бикова А.В. нагородила команди медалями та вручила подаруночки. Діти були задоволені.

Свято: "Чудова осені пора - її вітає дітвора"

September 30, 2016

Ніжним теплим подихом нагадала про себе осінь: золота, щедра, багата, якими тільки словами не називають її! Багаті дари полів та садів засипано у комори. Справді щедрою є осіння пора. Та у трудівників ще багато справ – вони готують поля, сади і городи до нових врожаїв. А наші вихованці у цей час проводять свято Осені з веселими піснями, розвагами та конкурсами. Кожна група проводить свято по-своєму. Свято розпочалося із чудових віршиків, оповідань про пору року осінь. Менші дошкільнята у віршах, хороводах та піснях прославляють Осінь за її красу, щедрі врожаї.  Діти середньої та старшої груп із задоволенням співали осінні пісні, танцювали таночки, грали ігри. На свято завітала «Осінь» яка не залишили без уваги жодного учасника і пригостила всіх солодкими та корисними частуваннями. Таке свято проходить в по-осінньому прибраному залі: на столах, застелених вишитими рушниками, плетені кошики з овочами та фруктами, вази з осінніми квітами... По блакитному небу пливуть білосніжні перисті хмари. Промені сонця просвічувалися крізь янтарні листя. На душі стає тепло і добре. Весь цей прекрасний осінній час був оповитий якоюсь загадкою. Золота осінь не йди, порадуй нас ще трішки. Але, на жаль, це час дуже короткий, і ось вже через декілька днів, дерева почнуть скидати своє вбрання. А як не хочеться розлучатися з казкою, як хочеться ще помилуватися мальовничими золотими пейзажами. Осінь, заспокоїть землю, здує вітром останнє листя та покладе до колиски довгого зимового сну.

Свято: "Перший випускний бал"

May 27, 2016

Ось і настав той день, якого чекали ми всі – і дорослі, і діти – випускний бал – перший крок дитини у доросле життя.

Вихованців чекала зустріч з казковими героями: Мері Попінс, ледарями з острова Ледарів, королевою казок, двійкою та дванадцяткою. Впродовж свята діти багато співали, розказували вірші, особливо зворушливим був таночок  матусь з синами. Випускники дякували своїм вихователям, нянечці, всьому персоналу дошкільного закладу, які так дбайливо про них піклувалися.

Наприкінці урочистої частини на дітей чекав приємний сюрприз – дипломи випускників дитячого садка, їх дитячі роботи та солодкий подарунок на згадку про щасливі роки,  які діти провели в закладі. Кожен з батьків з гордістю дивився на свою дитину, яка так скоро встигла вирости.

Свято минуло швидко, а попереду у випускників та їхніх батьків відповідальний період – підготовка до школи. Успіхів вам, дітки, а батькам терпіння і мудрості!

 

Фотозвіт знаходиться в Галереї.

Родинне свято

May 25, 2016

Сім’я, родина, рід –

Вони потрібні кожному в житті

Якщо зміцніє хоч одна родина -

Міцніша стане наша Україна!

 

Під таким гаслом пройшло свято у наймолодших дошкільнят I молодшої групи «Бджілка» ясла-садка «Світлячок». 

Діти з радістю розповідали вірші про своїх мам, татусів, бабусь, дідусів. Вітали веселими піснями і таночками «Василечки», «Квітка-душа», «Буги-Вуги». Також згадали нашу гомінливу дитсадівську родину. Діти розповідали з якою радістю вони йдуть до дитячого садочка. Єва Кожушина зі своєю сестричкою Оленкою та її подругою Кариною Розум привітали гостей танком «Джаз», що стало сюрпризом для присутніх.

 

Фотозвіт знаходиться в Галереї. 

Свято: "Батьківщина - рідна Україна!"

May 24, 2016

вято відбувалось в національному колориті: подвір’я садочка прикрашено вишиванками, українською атрибутикою, діти, вихователі та гості були в національному одязі. 

Танком з рушниками привітали всіх присутніх вихователі садочка. Із сцени прозвучали пісні «Ненька Україна» та «Кульки різнобарвні» в виконанні дітей старшої та середньої груп. Найменші вихованці виконали танок «Васильочки», дітки зі старшої групи підготували таночок «Моя різнобарвна Україна», а хлопчики середної та ІІ молодшої груп станцювали «Гопачок» для всіх присутніх. Матусі наших вихованців пригостили всіх пирогами, варениками, пампушками, дерунами, салом, та іншими українськими стравами. 

Даний тендем вихователів, дітей та їх батьків дав яскравий, цікавий результат в національному колориті, який направлений на ціннісне ставлення до рідної землі та українського народу, виховання наших діточок справжніми патріотами України.

 

Україна – це я, Україна – це ти, Україна – це ми!

 

Фотозвіт знаходиться в Галереї.

Тиждень основ життєдіяльності дитини

April 23, 2016

Протягом тижня було організовано:

  • проведено конкурс малюнка "Небезпека очима дітей";

  • виставку дитячої літератури "Безпека на дорозі";

  • оформлено стенди "Небезпечні предмети", "Увага, ЦО!";

  • проведено заняття, дидактичні ігри для вихованців;

  • організовано консультації та бесіди для батьків;

  • оформлено тематичні папки з методичними матеріалами проведених заходів.

 

Фотозвіт знаходиться в Галереї. 

Розвага: "Великодня писанка"

April 19, 2016

Музичним керівником Малихіною Інною Олександрівною організовано та проведено розвагу: "Великодня писанка".  Діти різних вікових груп приймали активну участь у різноманітних конкурсах, іграх, співали українських пісень, читали вірші та переглянули лялькову виставу. До свята була оформлена виставка творчих робіт: "Розмалюймо писанку", яка продемонструвала творчість дітей та дорослих через яскраву та різнобарву палітру кольорів. Виставка була надзвичайно цікавою та красивою, переможцями якої стали: Яценко Валерія, Дереза Поліна, Мамтієв Роман, Полоз Дар'я, Трубаєва Кіра і Батаєва Вікторія, які були нагороджені грамотами та подарунками. 

 

Фотозвіт знаходиться в Галереї.

Розвага: "В гостях у казки"

April 14, 2016

Палітрою яскравих позитивних емоцій був наповнений день зустрічі-сюрпризу з улюбленими казковими героями, на який запросила діток ясла-садка вихователь Радиш Євгенія Василівна, яка організувала та провела розвагу: «В гостях у казки». Діти середньої та ІІ молодшої групи мали змогу із задоволенням відчути себе акторами спектаклю «Колобок». 

 

Фотозвіт знаходиться в Галереї.

Свято: "Всім на втіху свято сміху"

March 31, 2016

Першого квітня дітлахи зустрілися з улюбленими казковими героями. Здивуванню малечі не було межі: щирі погляди, усмішки, неприхована радість - все це перетворило свято на казку, в якій здійснюються бажання і перемагає добро. 

 

Фотозвіт знаходиться в Галереї.

Please reload

bottom of page